İyiBlog.Org - Güncel Blog, Wordpress Temaları, Android ve Sosyal Medya

25 Ekim 2011 Salı

Windows 7 Appcrash Hatası Ve Çözümleri

Windows 7 Appcrash Sorun Giderme Yöntemleri:

1.Çözüm Önerisi: Windows 7 APPCRASH hakkında bilinmesi gereken ilk şey budur. Bu temelde, Bilgisayarınızda çalışan uygulamaları neden olan yazılım çöker tanımlamak için Microsoft tarafından icat edilmiş bir terim. Şimdi, pek çok farklı programlar bilgisayarınızda çalışan olabilir, ve bir uygulama, size istediğiniz belirli görevleri gerçekleştirmek için, bir kullanıcı olarak doğrudan etkileşim içinde olduğunu programları biridir. Uygulamalarına örnek olarak, kelime işlemci ve e-posta programları, elektronik tablolar olurdu. Arka plan görevleri, farkındalık veya etkileşimi olmadan bilgisayar üzerinde çalışan uygulamalar değildir, bilgisayarınızda çalışan programlar diğer türleri vardır. Bir uygulama çöker, çalıştırmakta olduğunuz Windows işletim sistemi ve diğer programlar diğer bölgelerinde sorunlar neden olabilir ve bu genellikle APPCRASH bir hata mesajı yol açacaktır.

Oldukça sık olarak, bir Windows APPCRASH hatası şeyler doğru değil ya da olmaları gerektiği bilgisayarınızda gerçekleştiğini göstermek için ilk uyarı işaretidir. Bu çeşit bir yazılım yolsuzluk, hatta bir virüs veya diğer kötü amaçlı yazılım enfeksiyon bir uyarı işareti olabilir. Bu işaret, çünkü problem kötüleşir olarak zaman içinde ortaya çıkabilecek potansiyel zararı, ihmal ya da göz ardı edilmemelidir. En kötü durum senaryosu, tüm veri kaybetmek ve sıfırdan pencereler bilgisayarınıza yeniden yüklemeniz gerekir.

Bu çöküyor, Windows kayıt defteri, önemli ayarları takip için işletim sistemi tarafından kurulan özel bir veri tabanında önemli bir kaynak gelir. Bu ayarlar, bilgisayarınızdaki donanım ve yazılım çalıştığını yolu ile ilgilidir, bu veritabanı içinde hataları, yanlış çalışması için bilgisayarınızda donanım ve yazılım neden olabilir.

Windows kayıt defteri içinde sorunların giderilmesi, veritabanı karmaşıklığı nedeniyle elle yapmak neredeyse imkansız. Tipik olarak, Windows kayıt defteri deşifre uzmanlaşmış bilgi gerektiren binlerce hatta milyonlarca kişi girişlerinden, yüzlerce içerir.Yani hata bile kaza ile getirilen küçük bir hata, bu veritabanı içinde değerleri düzeltmek için çalışırken, tüm bilgisayar kararsız hale yapabilirsiniz olduğu gerçeğini göz önüne aldığımızda artık başlamak neredeyse imkansız, ancak lekelenme, şiddeti durum.

Bu, sizin için hasarı onarmak yerine, kendiniz yapmaya çalışın özel yazılım kullanmak için son derece önemlidir. Bu yazılım bir bilgisayarı taramak ve otomatik olarak bu hataları bulmak ve daha sonra kendinizi rahatsız gerekmez, böylece sizin için onları düzeltmek.

Bilgisayarınızda çalışan casus yazılımlar tarafından gerçekleştirilen eylemler, virüsler, Truva atları ve diğer kötü amaçlı programlar, Windows APPCRASH hatalarının bir diğer olası nedeni olabilir. Tüm bu zararlı programların risk teşkil ettiğini, daha sonra ara sıra APPCRASH hatası daha da büyük, böylece büyük miktarda bilgisayar sistemine zarar neden olma yeteneğine sahip. Bu nedenle, en kısa sürede bu enfeksiyonların kurtulmak böylece, özellikle APPCRASH hataları görmeye başlamak, aynı zamanda virüsten koruma yazılımı bilgisayarınıza düzenli olarak çalıştırmak için iyi bir fikir. Kaynak: Burdan ziyaret edebilirsiniz.

2.Çözüm Önerisi:Pc kayıt konularda bu tür düzeltme elle aslında bilgisayar kayıt günümüz pc içindeki unsurların sayısına bağlı olarak farklı ayarlar artıkayıtları birkaç 1000′ler beri, özel bilgisayar yazılımı kullanmak zorunda kalmadan umutsuz olurdu. Bu nedenle, uygunsuz ürüntespit Tüm bu öğelerin ne olması gerektiğini anlamak anlamına gelir – herhangi bir kişi için mümkün olmayan bir görev. Bile en ufak bir insan gözetim durum çok daha ciddi yapacak ve gelecek, hepsi düzelterek, aynı derecede olanaksız. Bu nedenle oynamalarında aramak için daha sonra bunları düzeltmek için Registery Easy programı geliştirilmiştir.Bu programı ücretsiz olarak burdan indirebilirsiniz.

3.Çözüm Önerisi:Kayıt defterine ek olarak, virüs ve reklam yazılımı sorunu var. Bu tür bilgisayar programları, Windows 7 APPCRASH hatası yol açabilir bilgisayar sistemi, zarar hackerlar tarafından istihdam edilmektedir. Bunlar genellikle bir hizmet şeklinde pc içindegizlemek ve aynı zamanda bir başka yararlı yazılım programı. Bu mücadele için, sizin için pc tarama işini gerçekleştirecek mevcutmalware yazılımı gerekir, ve keşfedildi kontaminasyonu temizlemek için çalışabilir.

internet explorer İçin Çözüm ÖnerileriSorununuz aşağıdakilerden birisi ise daha detaylı bilgi ve çözüm için Microsoft sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Internet Explorer donuyor veya çöküyor ise; Internet Explorer’ın kararsız hale gelmesine, çökmesine veya yanıt vermeyi durdurmasına neden olabilecek tarayıcı eklentilerini otomatik olarak tanılayın ve belirleyin. Tarayıcı eklentileri arasında araçlar, araç çubukları, yardımcılar ve oyuncaklar olabilir. Daha fazla bilgi almak için bu sorun ile ilgili Microsoft sayfasını burdan ziyaret edebilirsiniz

Internet Explorer’ı başlattığınızda, açılır yanıp sönüyor ve ardından hemen kapanıyor ise;Bu sorun ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için Microsoft sayfasını burdan ziyaret edebilirsiniz.

Eğer sorununuz hala çözülemediyse aşağıdaki çözüm önerilerimizi uygulayabilirsiniz;Sisteminizde herhangi bir antivirüs/antispyware/güvenlik programları varsa kaldırın. Bu programlar bu hataya neden olabilir.

Herhangi bir sonuca engelleme varsa;

■ Başlat – Tüm Programlar – Donatılar – Sistem Araçları – IE eklentileri kaldırın.
■ IE – Araçlar – Internet Seçenekleri – Gelişmiş Sekmesi – Tamam / Uygula Sıfırla düğmesini tıklayın, ardından Geri Yükle’yi tıklayın
■ IE – Araçlar – Internet Seçenekleri – Güvenlik Sekmesi – Varsayılan olarak tüm bölgeleri sıfırlamak için tıklayın – Tamam / Uygula
■ IE ve / veya IE kullanılan eklentileri kaldırın ve yeniden başlatın.
IE – Araçlar – Manage Eklentilerini devre dışı bırakmak için SSV2 eğer varsa, bu artık gerekli değildir ama Java yine de yükler ve sorunlarına neden olur – Java ya geri dönün güncelleştirmeyi devre dışı bırakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder