İyiBlog.Org - Güncel Blog, Wordpress Temaları, Android ve Sosyal Medya

25 Ekim 2011 Salı

Türk Telekom'dan Deprem Bölgesine Destek

Türk Telekom, Van ve Van’a bağlı tüm ilçe ve köylerde, deprem dolayısıyla mağdur olan yöre halkına destek oluyor.

Türk Telekom, Van ve Van’a bağlı tüm ilçe ve köylerde, deprem dolayısıyla mağdur olan yöre halkına destek oluyor. telefon ve adsl hizmetinin kesintisiz olarak verilmeye devam edildiği deprem bölgesindeki Türk Telekom müşterileri, ev ve iş telefonlarından 23 ve 24 Ekim 2011 tarihlerinde şehir içi ve şehirlerarası yönüne yapılan tüm aramaları ücretsiz olarak gerçekleştirebilecek. Ayrıca ankesörlü telefonlardan şehir içi ve şehirlerarası aramalar, ankesörlü telefon kartı kullanılmadan, ücretsiz olarak yapılabilecek. Bu uygulama 24 Ekim 2011 Pazartesi günü boyunca geçerli olacak.

Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, Van’da meydana gelen deprem felaketinin ardından bölgede yaşayanlara destek olabilmek amacıyla Van ve Van’a bağlı tüm ilçe ve köylerde yaşayan Türk Telekom müşterilerine özel iletişim desteği veriyor.
Telefon ve ADSL hizmetinin kesintisiz olarak verilmeye devam edildiği deprem bölgesinde, Türk Telekom şebekesi üzerindeki ev ve iş telefonlarından 23 ve 24 Ekim 2011 tarihlerinde yapılan tüm şehir içi ve şehirlerarası yönüne aramalar ücretsiz gerçekleştirilecek.

Türk Telekom , ayrıca deprem bölgesindeki ankesörlü telefonlardan 24 Ekim 2011 Pazartesi günü boyunca herhangi bir ankesörlü telefon kartı kullanılmadan bedava görüşme imkanı sağlıyor. Depremzedeler ankesörlü telefonlardan Türk Telekom şebekesi kapsamındaki şehir içi ve şehirlerarası yönüne arama yapabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder